Street, Street boys, Street freestyle, Lyrical hip hop

Street-tanssi

Street-tanssitunneilla jammaillaan hyvän musiikin ja fiiliksen vauhdittamana sekä perehdytään erilaisiin katutanssityyleihin. Tunnit painottuvat pääosin hiphop-tyyliin, mutta tunneilla tutustutaan myös muihin tyylilajeihin. Tunnit rakentuvat Street-lajien perusteista, koordinaatio ja rytmiharjoituksista, freestyleharjoituksista, koreografian tekemisestä sekä lajien historiasta.

Varusteiksi sopivat sisäkengät, rennot vaatteet ja vesipullo.

Street boys

Pojille suunnatuilla street-tanssitunneilla jammaillaan hyvän musiikin ja fiiliksen vauhdittamana! Tunneilla tanssitaan hip-hop, funk ja r’n’b musiikin tahtiin mukaansatempaavia Street-tanssikoreografioita, joiden avulla kehitetään ja kannustetaan tanssijoita löytämään oma tyyli. Street-tunnit koostuvat helpohkoista alkulämmittelysarjoista, salinpoikkiharjoitteista sekä lihaskunnon huollosta.

Varusteiksi sopivat sisäkengät, rennot vaatteet ja vesipullo.

Street Freestyle

Street Freestyle tunneilla keskitytään täysin freestylaamisen maailmaan. Tunneilla ei tehdä koreografiaa eikä hiota tekniikkaa. Tunnin tavoite on kehittää tanssijan itseluottamusta ja antaa tanssijalle työkaluja, joilla tuottaa liikettä ilman koreografiaa. Tunnit päätetään aina tanssiringillä eli cypherilla.

Lyrical hip hop

Lyrical hip hopissa käytetään street-lajeille tuttuja elementtejä, mutta keskitytään tarinan kerrontaan ja ilmaisuun. Liikekieli on pehmeämpää, johon sekoitetaan mm. teräviä aksentteja. Lyriikat ja rytmitys ovat olennainen osa koreografiaa.  Tunnilla tanssitaan koreografioita hiphopin ja R’n’B musiikin tahtiin. Tunti on tarkoitettu jo aiemmin hiphoppia harrastaneille.

Tunnille mukaan rennot vaatteet, lenkkarit/tennarit ja juomapullo.