Oppilasnäytös Alavus ja Alajärvi

Koronatilanteesta johtuen joulukuun 2020 oppilasnäytöksiä ei valitettavasti pystytty järjestämään perinteiseen tapaan tänä vuonna.

Halusimme kuitenkin tarjota oppilaille ja heidän vanhemmilleen mahdollisuuden nauttia syksyn aikana harjoitelluista tanssiesityksistä virtuaalisesti, eli toteutimme näytökset videotallenteiden muodossa. 

https://tanssiwimma.mycashflow.fi

Yhden tallenteen/näytöksen hinta 15,50€. Voit myös tukea tanssikouluasi ja hankkia upeaa ja tanssillista katseltavaa koko jouluksi ostamalla koko näytöspaketin! 🙂 7 näytöstä yhteishintaan 29,50€.

Jos saman perheen jäseniä tanssii useammassa näytöksessä, ota yhteyttä toimistoon ennen tilaamista tanssiwimma@gmail.com.

Tilauksia voi tehdä 30.1.2021 asti, jonka jälkeen verkkokauppa suljetaan. Linkit oppilasnäytöstallenteisiin lähetetään sähköpostitse Wimman toimistolta. Linkit toimitetaan ma-pe klo.10-16 välisenä aikana. Viikonloppuna tehdyt tilaukset toimitetaan heti maanantaina toimiston avauduttua. Toimisto on suljettuna 24.12-26.12 välisen ajan, jolloin linkkejä ei toimiteta.

Tallenne on ladattavissa palvelussa 31.10.2021 saakka.

Mukavia ja nautinnollisia oppilasnäytösten katseluhetkiä! 🙂

Toivottaa Wimman väki

 

 

Alajärvellä kauden viimeiset tunnit ja näytöskuvaukset tammikuussa 2021 myöhemmin ilmoitettavana aikana!

 
 
 
Puvustusohje Alajärvi:

Lastentanssi 4-5v (Anne) Kissa-teema: Kotoa mustat tai valkoiset leggarit ja paita (hihojen pituus vapaa). Tytöillä hiukset kiinni alas ponnarille. Paljaat varpaat. Wimmalta tulee kissankorvapanta ja häntä. Kotona saa halutessaan laittaa kissamaiset kasvomaalaukset.

DANCE 6-8v (Anne) Vapaapäivä-teema: Omat vapaavalintaiset vaatteet. Hiukset tytöillä yläponnarille, paljaat varpaat.

Street/Show 9-11v (Anne): Kotoa mustat vaatteet ja mustat aurinkolasit. Lenkkarit/tennarit, tytöillä hiukset alas ponnarille.

Street/show 12-16v (Anne): Kotoa mustat housut ja musta toppi. Lenkkarit/tennarit. Hiukset yläponnarille. Wimmalta muut asusteet.