Janina Peräsalo

Janina on 27-vuotias lapualainen. Kilpatanssin maailmaan hän on sukeltanut 10-vuotiaana yhdessä veljensä kanssa. Kilpatanssia hän on harrastanut päälajinaan vuoteen 2016 saakka aivan SM-tasolle saakka. Janina on ollut Annen latinalaisvalmennuksessa heti Wimman tultua Seinäjoelle aina vuoteen 2014 asti.
 
Janina erikoistui lopulta vakiotansseihin, jonka jälkeen oli edessä muutto Tampereelle parin kanssa samaan kaupunkiin. Muutto mahdollisti riittävät treenimäärät sekä pääsyn säännölliseen valmennukseen maan huippuvakiotanssivalmentajien suojissa.
Kilpatanssin alkeita ja kisaryhmiä Janina on ohjannut useamman vuoden Seinäjoen Botafogossa.
 
Kilpatanssiuran jälkeen veri veti takaisin Etelä-Pohjanmaalle ja tuuraus Wimman Latino show -kisaryhmän esiintymiskeikalla Provinssi Rockissa vei mennessään. Latino show’n parissa Janina on saavuttanut useita SM-pronssimitaleita. Yksi mieleenpainuvimmista kokemuksista on ollut matka Italian MM-kisoihin duo-parin Emilia Hangasmäen kanssa. Latino show’n rinnalle nousi Suomeen tullut uusi laji synchro-dance, jonka ensimmäisen suomenmestaruuden Janina ryhmineen voitti. Joukkue kävi myös MM-kisoissa saavuttaen upeasti 8. sijan.
 
Opettajana Janina haluaa jakaa tanssin iloa kaikille, luoden kannustavan ja innostavan ympäristön tanssitunnille, jossa kaikilla on mahdollisuus nauttia tanssista ja sen tuomasta vapaudesta.