Nesibe Ates

Nesiben tanssijan polku alkoi pienenä tanssimalla eteisessä, mutta varsinaisesti Wimman avoimien ovien päivänä yli kymmenen vuotta sitten. Silloin syttynyt tanssin ilo ja into ei ole loppunut. Nesibe on ehtinyt esiintyä ja kisata monta kautta erilaisissa kokoonpanoissa. Nesibellä on myös vahva tausta musiikin parissa, ja tämä on ollut vain plussaa tanssin vierellä. Opiskelut tulevat pian päätökseen Seinäjoen lukiossa.

Pääosaamisia ovat streetin alalajit; tärkeimpänä hiphop ja sen ohella popping. Hiphopista ja sen kulttuurista on tullut tärkeää. Kulttuurin merkittävä osa ”freestyle” on myös paljon haastetta ja iloa tuovaa. Uusimpana intohimona on lattarit, joidenka parissa Nesibe on ehtinyt kisaamaankin.

Nesiben tie opettajaksi alkoi avustamalla lastentanssiryhmiä, ja lähti etenemään Wimman mahdollistaman koulutuksen tuella. Kokemus kasvaa jatkuvasti, mutta Wimman toiminta on tuttua.
On hienoa, että Wimman ”kasvattina” pääsen toteuttamaan unelmiani rakkaalla tanssikoulullani ihmisten kanssa joita olen aina ihaillut. Lisäksi tanssin kautta yksi parhain asia mitä olen löytänyt rinnalleni, on meidän aivan upea tiivis ystäväporukka! Tätä samaa toivon jokaiselle tanssijalle!

Tunneilla Nesibe haluaa pitää yllä rentoa meininkiä ja kohdata oppilaat yksilöinä ymmärtäväisesti. Hän haluaa antaa kaikille tilaa kehittyä omaan tahtiin, olemalla kannustava ja huomioiva. ”Pyrin siihen että jokaisen tanssijan uniikki oma tyyli saisi loistaa ja jatkaa kehittymistä.”