Nesibe Ates

Nesiben tanssijan polku alkoi pienenä tanssimalla eteisessä, mutta varsinaisesti Wimman avoimien ovien päivänä kymmenen vuotta sitten. Silloin syttynyt tanssin ilo ja into ei ole loppunut. Hän aloitti ekaluokalla showtanssin parissa, josta 10-vuotiaana siirtyi streetin EK-ryhmään. Nesibe on ehtinyt esiintyä ja kisata monta kautta muodostelmissa, pienryhmissä, showcasessa ja duoina sekä soolona. Nesibellä on myös vahva tausta musiikin parissa, aloittaessaan muskarin 3-vuotiaana ja siitä tähän päivään saakka musiikki on ollut iso osa arkea soittamisen sekä laulamisen muodossa, ja tämä on ollut vain plussaa tanssin vierellä. 

Nesibe opiskelee Seinäjoen lukiossa. Ollessaan vielä aika nuori, hän käyttää ”vapaata” aikaansa opiskelun ja opettamisen ohella mahdollisimman paljon tanssimiseen. Hän pitää silti tärkeänä lepoa ja rentoutumista.  

Pääosaamisia ovat streetin alalajit; tärkeimpänä hiphop ja sen ohella popping, sekä kiinnostusta löytyy freestylaamiseen. Hiphopista ja sen kulttuurista on tullut tärkeää, ja se näkyy olemuksessakin. Uutena intohimona on latino show, jossa aloittaa syksyllä kisaryhmässä. Nesibe on avustanut eri lastentanssiryhmiä, lasten street-ryhmää ja ohjannut ihka ensimmäisen TikTok-kurssin Wimmalla, sekä käynyt Wimman mahdollistamaa koulutusta tanssinopettajan tielle. Eli siis, kokemusta löytyy sopivasti ja Wimman jutut sekä toiminta on tuttua.

On hienoa, että Wimman ”kasvattina” pääsen toteuttamaan unelmiani rakkaalla tanssikoulullani ihmisten kanssa joita olen aina ihaillut. Tanssin kautta yksi parhain asia mitä olen löytänyt rinnalleni, on meidän aivan upea tiivis ystäväporukka!  

Tunneilla Nesibe haluaa pitää yllä rentoa meininkiä ja kohdata oppilaat yksilöinä ymmärtäväisesti. Hän haluaa antaa kaikille tilaa kehittyä omaan tahtiin, olemalla kannustava ja huomioiva. ”Pyrin siihen että jokaisen tanssijan uniikki oma tyyli saisi loistaa ja jatkaa kehittymistä.”