Camilla Eskeli

Camilla on parikymppinen lapualainen nuori, Wimman kasvatti. Hän valmistui keväällä Tampereen yhteiskoulun ilmaisutaidon erityislukiosta ylioppilaaksi. Hän on haaveillut koko ikänsä tanssija-tanssinopettajan urasta.

Camilla on tanssinut monipuolisesti eri lajeja 6-vuotiaasta lähtien. Pikkutyttönä hän aloitti kilpatanssin parissa. Yläasteikäisenä laji vaihtui street- ja showtansseihin, joita hän on treenannut aktiivisesti siitä lähtien. Nykyisin päälajeja ovat streetin eri alalajit, mutta kaikissa lajeissa kehittyminen ja uusien kokeilu kiinnostaa häntä. Lukioaikana Camilla treenasi aktiivisesti Tampereella ja hän käy edelleen paljon erilaisilla workshopeilla Tampereella ja Helsingissä. 

Camillalla on Wimmalla opettamisesta kokemusta: hän aloitti lastentanssituntien avustajana, sittemmin hän on sijaistellut muita opettajia sekä ohjannut omiakin tunteja. Lasten kanssa työskentely on Camillalle mielekästä ja luontevaa, sillä Camilla on kuusilapsisen perheensä vanhin lapsi ja on viettänyt paljon aikaa eri-ikäisten lasten kanssa.