Hanna Pantsu

Hanna on valmistunut Oulun Seudun Ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi vuonna 2003. Siitä lähtien hän on opettanut kaikenikäisiä oppilaita ympäri Etelä-Pohjanmaata kansalaisopistoissa ja tanssikouluissa, lajeina pääasiassa kansantanssi, showtanssi, lastentanssi ja baletti.

Opettamisen ohella hänelle on tärkeää myös päästä itse treenaamaan ja esiintymään. Siitä huolen pitää Wimman kisaryhmät, joiden kanssa on koluttu latino show-, street- ja performing arts- kisalattioita. Suurimpana saavutuksena on SM hopea Viva la Wimma- ryhmässä vuonna 2015.

​Hanna arvostaa työssään monipuolisuutta ja muuntautumiskykyä yli tanssirajojen ja sen vuoksi häärääkin mukana monessa lajissa! Wimmalla Hanna on opettanut vuodesta 2014 lähtien, lajeinaan showtanssi ja lastentanssi.

Tärkeänä opetuksessaan hän kokee kokonaisvaltaisten elämysten tuottamisen, itsensä ilmaisun ja oman persoonan ilmentämisen tanssin avulla. Tanssi on ihan mahtava liikuntamuoto, jossa yhdistyy tärkeät elementit: liike, taide, musiikki, tekniikka, tunne ja kontakti.