Jenna Kivenmäki

Kuortanelaislähtöinen Jenna on aloittanut tanssiharrastuksen pikkutyttönä kansantanssin parissa, mutta 10-vuotiaana tanssilaji vaihtui showjazz -tanssiin. Kiinnostus katutansseihin alkoi noin 15 vuotta sitten Oulussa. Painotus on ollut hiphopissa, mutta viime vuosina myös Voguing on vallannut Jennan sydämen. Näiden lisäksi lattarit ovat olleet osa tanssitreenejä.

Oman osaamisensa kehittämisessä Jenna pitää tärkeänä myös esiintymistä ja itsensä haastamista kisaamalla. Vuosien varrella hänelle on karttunut esiintymiskokemusta muun muassa taustatanssijana ja esiintymällä pienryhmissä eri tilaisuuksissa. Kisakokemusta on tullut Peforming Arts, Street ja Latino Show SM-kisoista. Parhaat sijoitukset ovat olleet pienryhmän kanssa Latino show SM -hopea 2015 sekä Latino show SM- pronssi 2019 muodostelma -sarjassa.

Tanssikoulu Wimmalla Jenna on opettanut vuodesta 2012. Aikasemmin hän on työskennellyt lakeuden portin kansalaisopistossa. Jenna on energinen ja kannustava ope. Hän pitää tärkeänä, että jokainen löytää tanssin ilon ja uskoo omaan kehittymiseensä.