Anne Välisaari

Anne on tanssinut kilpatansseja jo 7-vuotiaasta pikkutytöstä saakka. Hän siirtyi amatöörilattioilta ammattilaiseksi 14 vuotta sitten, jolloin hän suoritti Suomen tanssinopettajainliiton sekä kansainvälisen IDTA:n tanssinopettajatutkinnot. Hän on tanssinut useita vuosia Suomen maajoukkueessa. Anne on myös opiskellut OAMK:n tanssinopettajain koulutusohjelmassa.

​Kilpailemisen ja opettamisen lisäksi hän on myös esiintynyt erilaisissa teatteri- ja tanssiproduktioissa. Kilpailu-uran jälkeen Anne on yliopisto-opintojensa ohessa keskittynyt tanssin opettamiseen ja tuomarointiin. Hän on tuomaroinut mm.vakio- ja latinalaistanssien GP- sekä ikäkausimestaruuskilpailuja.

​Annelle tärkeää on jatkuva itsensä kehittäminen, ja uusien ulottuvuuksien löytäminen omassa tanssijuudessa, niin paritanssien kuin show- ja street-tanssien maailmassa. Tanssimaailma on niin ihanan monipuolinen, josta voi aina löytää uusia, haastavia ja mielenkiintoisia puolia, joista hankittua tietotaitoa Anne ammentaa opetuksessaan.

Opettajana Anne on positiivinen ja kannustava. Hän haluaa saada tanssin kipinän syttymään jokaisessa oppilaassaan. Tanssiminen voi parhaimmillaan olla koko elämän mittainen harrastus, tai jopa ammatti ja elämäntapa, joka matkan varrella voi löytää aivan uusia muotoja ja ulottuvuuksia. Tanssi antaa valtavasti iloa ja hyvää oloa aivan kaikenikäisille. Tanssi kuuluu kaikille!

Anne on Tanssikoulu Wimman perustaja ja toimitusjohtaja. Alunperin muutaman oppilaan tanssikoulusta on kahdentoista vuoden aikana kasvanut upea lähes 1300 oppilaan tanssiyhteisö, jota Anne luotsaa yhdessä huikean opetiiminsä kanssa.