Latino show, HighHeelsLatin, Latin Basic

 

Latino show

Latino show- tunneilla tutustutaan latinalaistanssien maailmaan, showtanssin elementtejä yhdistellen. Tunneilla tutustutaan mm. Samban, Cha-chan, Jiven ja Paso doblen rytmeihin, kilpatanssitekniikkaan pohjaten. Tunneilla tanssitaan myös muita rytmejä, kuten Salsaa ja Bachataa.

Mukaan tarvitset rennot treenivaatteet sekä juomapullon. Avojaloin tai tanssilenkkarit.

 

HighHeelsLatin

Tunneilla tutustutaan latinalaistanssien ihanaan ja ihmeelliseen maailmaan! Tunneilla tehdään tanssisarjoja eri latinalaistansseihin, sekä harjoitellaan kävely- ja tanssitekniikkaa korkokantakengillä. Tunneilla tutustutaan myös latinalaistansseille tyypilliseen vartalon- ja käsien käyttöön. Mukaan tarvitset korkokengät (miel. lattarikengät) sekä juomapullon.

 

Latin Basic

Latin Basic -tunneilla tutustutaan monipuolisesti latinalaistanssien iloiseen ja eloisaan maailmaan. Tunneilla tanssitaan mm.salsaa, sambaa, cha cha`ta, rumbaa ja jivea. Latin Basic -tunneilla harjoitellaan perustekniikkaa sekä tehdään helppoja tanssisarjoja, joissa pääset heittäytymään lattarirytmien vietäväksi ja nauttimaan tanssimisesta sekä monipuolisesta vartalonliikkeestä.

Mukaan tarvitset tanssilenkkarit, -tossut tai matalat tanssikengät sekä juomapullon.