Jonna Mäenpää

Jonna aloitti Hip hopin ollessaan 7-vuotias ja on käynyt siitä lähtien Wimman opettaja Matin tunneilla. Nyt Jonna on Seinäjoen lukion toisella luokalla. Hän on ollut myös Wimman Ek-ryhmässä monta vuotta aktiivisena harrastajana. Street-tanssin alalaji popping on kiinnostanut Jonnaa pitkään ja hän onkin harjoitellut kyseistä lajia pari vuotta. 

Luova tekeminen on ollut aina lähellä Jonnan sydäntä: maalaaminen, ompeleminen ja tanssiminen. Hänen mielestä on mahtavaa miten tanssissa saa toteuttaa itseään ja luoda jotain omaa, mitä ei ole vielä luotu. 

Jonna on ollut mukana monessa esiintymiseen ja kisaamiseen liittyvässä tapahtumassa, kuten Street SM-kisoissa ja taustatanssijana MNF:ssä. Viime kauden Jonna on ollut Wimmalla apuohjaajana ja pyörittänyt myös Wimman Tik Tok-kursseja. Lapsien kanssa työskentely on ollut ihanaa ja hän on saanut antaa eteenpäin oppimiaan taitoja. 

”Olen opettajana kannustava, empaattinen ja vahvasti tasa-arvoon pyrkivä. Haluan, että kaikilla on mahdollisuus loistaa omana itsenään, ja saada iloa oppimisestaan.”