Jonna Mäenpää

Jonna aloitti Hip hopin ollessaan 7-vuotias ja on käynyt siitä lähtien Wimman opettaja Matin tunneilla, sekä erilaisilla workshopeilla. Jonna on nuori aikuinen ja opiskelija. Hän on ollut myös Wimman Academy toimissa monta vuotta aktiivisena harrastajana. Street-tanssin alalaji popping on kiinnostanut Jonnaa pitkään ja hän onkin harjoitellut kyseistä lajia monta vuotta. Lisäksi Jonna on aiemmin harrastanut lyhyen ajan latino-showta ja showtanssia.

Luova tekeminen on ollut aina lähellä Jonnan sydäntä: maalaaminen, ompeleminen ja tanssiminen. Hänen mielestä on mahtavaa miten tanssissa saa toteuttaa itseään ja luoda jotain omaa, mitä ei ole vielä luotu.

Jonna on ollut mukana monessa esiintymiseen ja kisaamiseen liittyvässä tapahtumassa, kuten pienemmissä kisoissa, Street SM-kisoissa ja taustatanssijana MNF:ssä.  Viimeisten kausien ajan Jonna on ohjannut Hiphop ja DANCE- ryhmiä. Lapsien kanssa työskentely on ollut ihanaa ja hän on saanut antaa eteenpäin oppimiaan taitoja. Hänen mielestään on mahtavaa nähdä miten lapset kehittyvät nopeasti vaikeissakin liikkeissä, kun niitä toistetaan paloittain!

”Olen opettajana kannustava, empaattinen ja vahvasti tasa-arvoon pyrkivä. Haluan, että kaikilla on mahdollisuus loistaa omana itsenään, ja saada iloa oppimisestaan.”