Iida Lauttamus

Iida on lukion viimeisellä luokalla oleva nuori, jonka sydämen tanssi vei jo 3-vuotiaana. Hän aloitti tanssimisen käymällä ensin satutanssissa ja myöhemmin muilla tanssitunneilla. Wimmalla Iida on tanssinut sen perustamisesta lähtien. Ensin hän kokeili showtanssia, mutta pian sen jälkeen street-lajit veivät mennessään. Päälajejaan hip hopia ja poppingia Iida on harrastanut jo pitkään. Mieli pidetään kuitenkin avoinna erilaisille lajeille ja hetki sitten hän on avannut silmänsä lattareille.

Iida aina viihtynyt lasten kanssa ja heidän kanssaan toimiminen tuntuu luontevalta. Hän toimii ympäri vuoden lasten yleisurheilukoulujen vetäjänä Seinäjoen Seudun Urheilijoissa. Wimmalla opettamisen hän aloitti muutama vuosi sitten avustamalla lastentanssitunneilla.

Iidan mielestä tunneilla on tärkeää, että kannustava ja turvallinen ilmapiiri säilyy koko ajan. ”Lasten kanssa kontaktin ottaminen on tärkeää ja haluan tunnilla panostaa siihen! Haluan myös, että kaikilla on tunneilla mukavaa ja niistä lähdetään hymy huulilla!”