Oppilasnäytös Ilmajoki ja Peräseinäjoki

Tanssikoulu Wimman syysnäytökset tanssitaan
Wiihde Areenalla la 10.12. seuraavan näytösaikataulun mukaan:
 
Ilmajoen oppilaat esiintyvät klo 12:00 näytöksessä
https://lippuagentti.fi/event/view?id=4862
 
Peräseinäjoen oppilaat klo 14:00 näytöksessä (+ lisäryhminä uudelleen Ilmajoki Latino show/Jenni ja Ilmajoki Showtanssi 10-13v avoin taso/Tiina)
 

Jouduimme hieman muuttamaan aiemmin ilmoitettua aikataulua, halusimme varmistaa, että kaikki perheenjäsenet mahtuvat katsomoon!

 

Jokainen ryhmä esiintyy näytöksessä.
Lisäksi ryhmillä on näytöspäivänä kenraaliharjoitus (aikataulut julkaistaan pian!).
Puvustusohjeet päivitetään oman opettajan nimen mukaan ryhmittäin.

3-6v lastentanssiryhmät siirtyvät oman esityksensä jälkeen katsomoon vanhempien syliin.

Liput näytökseen myy Lippuagentti.
Suosittelemme katsojille lipun ostamista ennakkoon. Esiintyjät eivät tarvitse lippua! Aikuiset 13,50€
Lapset 8,50€ (3-12v) Sylilapset pääsevät näytökseen ilmaiseksi aikuisen sylissä
Liput ovelta ostettuna 14€/9€

Näytöksen kesto on n.60min, ei sisällä väliaikaa.
Ovet katsomoon avataan noin 20 min ennen näytöksen alkua.
Ennakkolipunmyynti päättyy 9.12. klo 22. Jos ennakkomyynnistä jää lippuja jäljelle, myös paikan päältä voi ostaa lippuja.
Lipunmyynti avataan 60min ennen näytöksen alkua.

(Huom! Lipuista saa hyvitystä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, mikäli esiintyjä sairastuu.)

Tervetuloa seuraamaan TV:n ihmeellistä maailmaa!

 

KENRAALIHARJOITUKSET ILMAJOEN RYHMÄT
10.12. Wiihde Areenalla

Klo
10:25-10:40 Showtanssi 13-16v jatkavat (Tiina), Latino show 16+ (Jenni)
10:40-10:55 Showtanssi 10-13v avoin taso (Tiina), Showtanssi 7-9v jatkavat (Tiina)
10:55-11:10 DANCE 6-8v (Jenni), DANCE 9-12v (Jenni)
11:10-11:25 Lastentanssi 5-6v (Tiina), Showtanssi 6-8v aloittavat (Tiina)
11:25-11:40 Lastentanssi 3-4v (Jenni), Lastentanssi 4-5v (Jenni)

 

KENRAALIHARJOITUKSET PERÄSEINÄJOEN RYHMÄT
10.12. Wiihde Areenalla

Klo
13:10-13:25 DANCE 9-11v (Iida), DANCE 12+ (Iida)
13:25-13:40 Lastentanssi 4-5v (Iida), DANCE 6-8v (Iida)

 

PUVUSTUSOHJEET

 

TIINAN RYHMÄT:

 
Lastentanssi 5-6v: Kotoa päälle tummat legginsit ja mieluisa t-paita ja juomapullo. Hiukset ponnarille ja jalkaan tossut. Wimmalta säärystimet ja hiuspanta.
 
Showtanssi 6-8v: Kotoa mustat legginsit ja musta t-paita/toppi, paljaat varpaat, hiukset alas ponnarille. Wimmalta siivet.
 
Showtanssi 7-9v: Kotoa tummat legginsit ja mustat sukat. Wimmalta mekko tai paita sekä huivit. Hiukset kiharalle ja päällimmäiset kiinni.
 
Showtanssi 10-13v: Kotoa shortsit, valkoinen paita ja valkoiset nilkkasukat. Wimmalta hame, essu ja hiusnauha. Hiukset auki.
 
Showtanssi 13-16v: Naisten roolissa oleville kotoa mustat shortsit, nilkkasukat ja yläosa. Wimmalta punainen hame. Hiukset auki kiharrettuna. Miesten roolissa oleville kotoa mustat housut, musta kauluspaita/paita, mustat sukat. Hiukset alas nutturalle. Wimmalta rusetti kaulaan.
 
JENNIN RYHMÄT:
 
Lastentanssi 3-4v: Vaatetus kotoa; musta pitkähihainen paita ja värikkäät kurahousut TAI värikäs pitkähihainen paita ja mustat kurahousut, jalkaan värikkäät sukat, päähän pipo.
 
Lastentanssi 4-5v (sv.2018): Vaatetus kotoa; valkoinen t-paita/pitkähihainen, Wimmalta hopeiset leggingsit sekä osalle sininen t-paita. Hiukset korkealle ponnarille tai ylös nutturalle, paljaat varpaat.
 
DANCE 6-8v: Kotoa mieluisa naamiaisasu ja naamari ”maskiksi”. Mikäli kotoa ei löydy naamiaisasua ja/tai naamaria, ilmoita asiasta opettajalle. Tanssikoululta on lainattavissa maskeja/silmikkoja ja muutamia naamiaisasuja. Hiukset kokonaan kiinni tai osittain auki, paljaat varpaat.
 
DANCE 9-13v: Vaatetus kotoa; farkut tai shortsit ja armeijan vihreä/ruskea yläosa. Wimmalta lainattavissa paitoja, jos kotoa ei löydy sopivan väristä. Wimmalta huivi kaulaan. Hiukset vapaavalintaisesti kiinni. Tennarit/lenkkarit/sisäpelikengät (ulkokengissä pohjat puhdistettuna).
 
LATINO SHOW 16+: Vaatetus kotoa; mustat housut ja musta pitkähihainen paita, mustat sukat jalkaan. Wimmalta punainen yläosa ja naamari. Hiukset nutturalle, tumma silmämeikki.
 
 
IIDAN RYHMÄT PERÄSEINÄJOKI:
 
Lastentanssi 4-5v: Vapaavalintaiset vaatteet, joilla pystyy hulata. Paljaat varpaat. Pitkät hiukset kiinni. Wimmalta hulavanteet.
 
DANCE 6-7v: Vaaleanpunainen ja/tai valkoinen  vaatetus, mieluiten legginssit ja paita. Paljaat varpaat. Jos löytyy kissankorvia, saa laittaa. Muutoin hiuksista ns. ”korvat” (esim. kahdelle nutturalle). Halutessaan voi tehdä ”kissanaaman” eli viikset ja nenän. Wimmalta tyllihameet.
 
DANCE 9-11v: Valkoinen paita, tummat housut ja kravatti kaulaan. Wimmalta saa kravatin jos kotoa ei löydy. Halutessaan saa laittaa viitan. Mustat sukat. Pitkät hiukset kiinni. Wimmalta sauvat.
 
DANCE 12+: Musta/punainen vaatetus. Hiukset ranskanleteille. Mustat sukat. Tumma silmämeikki ja punaista huulipunaa (meikki on vapaaehtoinen!)