Susanna Nyrhilä

Susanna on aloittanut tanssinopettajan työt Tanssikoulu Wimmalla syksyllä 2017, jolloin hän liittyi kasvavaan opettajajoukkoon lastentanssiopettajan ominaisuudessa. Ennen tätä Susanna ehti toimia Wimmalla sijaisopettajana ohjaten tarvittaessa erilaisia street-ryhmiä yli vuoden ajan.

Lastentanssiopettajana Susannalle on tärkeää monipuolinen tanssillisuus ja sisällyttäminen lapsiryhmien ohjaukseen. Tanssinilo, liikkumisenriemu ja oman kehon mahdollisuuksien oivaltaminen ovat asioita, joita Susanna pyrkii opettamaan jokaiselle oppilaalleen. Pienten lasten kanssa kehollisen toiminnan herättely ja oman tilan hahmottaminen tanssillisen saduttamisen kautta ovat Susannan tunneilla keskeisiä asioita. Sen sijaan jo isompien lasten kanssa tanssijuuteen opettelu lapselle mielekkäällä tavalla kuuluu osaksi Susannan jokaista tuntia.

Liikunnallisuus on kuulunut osaksi Susannan elämää pienestä tytöstä saakka. Lapsena ja nuorena arjen sisältöä ohjasi yleisurheilu sekä musiikkiharrastus, joista etenkin yleisurheilu on jäänyt tanssin rinnalle osaksi Susannan aikuisuutta. Tanssin tämä kahden lapsen äiti löysi noin seitsemän vuotta sitten. Katutanssimaailmasta lähtenyt harrastus laajeni vähitellen latino show – sekä showtanssin maailmaan, ja nykyisin Susanna tanssii Tanssikoulu Wimmalla kahdessa kisaryhmässä.

Susannan parhaimpia saavutuksia tanssilattioilla on vuonna 2015 Latino Show SM-kisoissa voitettu yleisen sarjan pienryhmien SM-hopea, vuonna 2018 Latino Show kisoissa muodostelman SM-pronssi ja Performing Arts IKM-kisoissa saavutettu aikuiset 2 -sarjan pienryhmien kuudes sija.