Jenna Kuivamäki 

Jenna on kolmekymppinen tanssin ammattilainen, jolle on kertynyt opetuskokemusta lähes 10 vuotta. Hän valmistui ammattitanssijaksi 2014 ja tanssipedagogiksi (AMK) 2019. Päätoimisena tanssinopettajana hän on toiminut vuodesta 2017, mutta tekee tällä hetkellä myös tanssijan töitä epäsäännöllisen säännöllisesti niin musiikkiteatterin kuin nykytanssikollektiivin parissa. Hän on vaikuttanut pääasiassa Pirkanmaalla.

Jennalla on klassisen baletin pohja, hänen pääaineensa viimeisimmässä koulutuksessa oli nykytanssi. Show- ja jazztanssia hän on opettanut eniten. Näiden kolmen lajin lisäksi hän opettaa lastentanssia ja tanssijoiden kehonhuoltoon tai tekniikkaan painottuvia tunteja. Hänellä on kokemusta myös kisa-, ek- ja intensiiviryhmistä. Hän opettaa kirjaimellisesti vauvasta vaariin, kun nuorimmat oppilaat ovat 2-vuotiaita ja vanhimmat eläkkeellä. 

Erityisen lähellä hänen sydäntään on lasten ja nuorten parissa työskentely ja kohtaaminen. Tekniikka ja niin sanottu taituruus ovat tietenkin myös todella tärkeitä, mutta kaikista tärkeimmäksi asiaksi työssään hän mainitsee tanssin jaetun ilon sekä kaikki ne ”eväät”, joita tanssiharrastus voi parhaimmillaan oppilaan elämään tarjota. Jennasta on hauskaa tulla opettamaan Seinäjoelle, sillä hän on itsekin sieltä lähtöisin.