Anniina Koivuniemi

Anniina on lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä tanssinopettaja, jolle tanssi ja tanssinopetus ovat olleet läsnä koko elämän ajan, tanssinopettaja äidin ja – siskon kautta. Anniinalla on takana pitkä ja menestyksekäs ura kilpatanssissa, josta on muistona lukuisia SM-sijoituksia eri ikäluokista.

Tällä hetkellä Anniina opiskelee Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettaja tutkinto-ohjelmassa. Siellä hän on päässyt laajentamaan osaamistaan itselleen uusien lajien pariin. 
Siskonsa Marjukan innoittamana Anniina on myös tutustunut Latinoshow maailmaan ja on siellä saavuttanut useita SM-mitaleja ja MM-kultaa. 

Tanssijantyötä Anniina on tehnyt monissa eri tanssiproduktioissa, esim. Suomen Kansallisoopperan TANGO-produktiossa ja Oulun kaupunginteatterissa Peppi Pitkätossu -musikaalissa. 
Opettajana Anniina on rauhallinen ja selkeä. Hän antaa oppilailleen sopivasti haastetta ja sitä myötä uudenlaisia onnistumisen kokemuksia. Anniinan tunneilla paneudutaan tekniikkaan ja pyritään löytämään tanssimiseen luonnollinen ja hengittävä vire.