Tauko tanssitunneissa

‍Hei kaikki Wimman oppilaat ja oppilaiden vanhemmat!

Kaikki tiedämme, että tilanne on koronaviruksesta johtuen erittäin poikkeuksellinen koko maassa. Lähes kaikki harrastustoiminta on keskeytetty hallituksen suosituksesta.

Me Wimmalla teemme parhaamme, että tanssit jatkuisivat kokoontumiskiellosta huolimatta ja valmistelemme parhaillaan täysin uusia verkko-opetusmateriaaleja, joilla korvataan kevään aikana menetetyt tanssikerrat.
Me kaikki toivomme, että tilanne normalisoituisi mahdollisimman pian, ja pääsisimme jälleen tanssimaan saleille yhdessä.
Seuraamme tilannetta viikottain ja tunnit ovat tauolla toistaiseksi, kunnes toisin ilmoitamme.
Siihen asti tanssit jatkuvat etäopetuksena netistä löytyvillä treenivideoilla, joita tuotamme koko poikkeustilanteen ajan, tarvittaessa kevätkauden loppuun asti.
Treenivideoita julkaistaan 23.3. alkaen.
Laajasti eri tanssilajit kattavien treenivideoiden myötä on hyvä mahdollisuus ylläpitää ja kehittää omaa tanssia, sekä ne antavat varmasti mukavan ilonpilkahduksen kaikkien tanssioppilaidemme arkeen. 🙂 Tämä on myös oiva mahdollisuus päästä tutustumaan Wimman tuntivalikoimassa oleviin eri tanssilajeihin sekä kaikkiin opettajiimme.
Toivomme Teiltä tanssioppilaat ja tanssioppilaiden vanhemmat kovasti kärsivällisyyttä ja ymmärrystä, sillä tilanne on tanssikoulullemme äärimmäisen haastava.
Vakuutukset eivät korvaa tällaisissa olosuhteissa tapahtuvaa toiminnan keskeyttämistä.
Tärkeää on, että pystyisimme jatkamaan tanssikoulun toimintaa myös tämän kriisitilanteen päättymisen jälkeen.

EK-ryhmien toiminnasta tiedotamme, kun FDO (Finnish Dance Organization ry) tiedottaa päätöksistään loppukevään SM&IKM-kilpailuista.

Linkit treenivideoihin sekä lisätietoa tanssitunteihin ja oppilasnäytöksiin liittyen laitamme tulemaan lähipäivinä!

Tsemppiä ja voimia kaikille tähän varsin haastavaan tilanteeseen!
Yhdessä ja yhteistyöllä selviämme tästä!

Sydämellisin ja toiveikkain terveisin, Anne Välisaari‍