Tanssikoulu Wimman hygieniaohjeet

COVID-19 on vakavasti otettava maailmanlaajuisesti levinnyt sairaus, joka saattaa yhä aiheuttaa äkillisiä muutoksia arjessamme. Me Tanssikoulu Wimman opettajat seuraamme tiiviisti sekä valtakunnallista että alueellista uutisointia ja olemme valmiita reagoimaan muutoksiin, jos tilanne sen vaatii. Oppilaidemme turvallisuus, terveys ja hyvinvointi ovat meille erityisen tärkeitä asioita.

HYGIENIAOHJEET

Omaa ja läheisten tartuntariskiä voi alentaa ensisijaisesti huolehtimalla hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Pese ja desinfioi käsiä ahkerasti
Vältä lähikontakteja
Yski ja aivasta oikein
Älä tule tunnille sairaana
Noudata karanteeniohjeistuksia
Vältä turhaa oleskelua Wimman tiloissa
Saavu tunnille vasta vähän ennen sen alkua
Pue treenivaatteet jo kotona

Yli 15v saattajille/huoltajille suosittelemme maskinkäyttöä tiloissamme!

KULKUOHJEET PUKUHUONEISIIN JA SALEIHIN SEINÄJOELLA

Pienten lastentanssiryhmien (3-5v) vanhemmat voivat saattaa ja vastaanottaa lapset pukuhuoneeseen, mutta emme velvoita olemaan paikalla tunnin aikana.
Pyydämme ensisijaisesti välttämään turhaa oleskelua tiloissamme.

  • Isoimpaan saliin 1 kuljetaan Sinisen hallin takaoven kautta
  • Saliin 2 kuljetaan pääoven vasemmalla puolella olevasta sivuovesta ja käytössä on heti oven takana oleva pukuhuone 1.
  • Sallin 3 kuljetaan pääovesta ja käytössä on odotustilan vieressä oleva pukuhuone 2
  • 4. salissamme vanhassa DAP:ssa on runsaasti tilaa odotella tuntien alkamista (Jekkula-leikkipaikka ei ole käytössämme tuntien aikana).

SYYSKAUSI

Mikäli joudumme keskeyttämään tanssikoulumme lähiopetuksen kesken kauden meistä tai toiminnastamme riippumattomista syistä, emme palauta kausimaksuja. Tällaisia syitä ovat esimerkiksi viranomaisten suositukset tai määräykset tai taudinaiheuttajan aiheuttama terveysuhka (epidemia, pandemia ym.). Tällöin oppilaan kausimaksuun sisältyvät menetetyt lähiopetuskerrat siirtyvät ajankohtaan, jolloin mahdolliset viranomaissuositukset tai -rajoitukset päättyvät ja/tai lähiopetusta on taas mahdollista ja turvallista järjestää.

Jokainen meistä elää nyt varmasti omalla tavallaan haastavassa tilanteessa, jossa tulevaisuus voi tuntua epävarmalta. Me Wimman opettajat olemme kuitenkin hirmuisen kiitollisia teistä ihan jokaisesta, jotka olette päättäneet aloittaa uuden kauden kanssamme tilanteesta huolimatta. Tuleva kausi onkin tanssikoulumme kymmenenvuotisjuhlavuosi, jonka starttia ainakin me opettajat olemme innolla odottaneet.

Yhdessä teemme tästäkin kaudesta upean ja tanssintäyteisen! Ihanaa, että olet mukana!